Leta i den här bloggen

tisdag 12 februari 2013

Inflyttningen har börjat - Antikmässan Älvsjö 2013

Nu är inflyttningen på mässan i full gång, det spikas, tapetseras, målas, det kånkas på möbler och prylar. Idag är det stora inflyttardagen. Inflyttningen började redan igår men då var det bara SKAF:s (Sveriges Konst- och Antikhandlare Förening) medlemmar som hade tillgång till mässhallen. Den officiella inflyttningen börjar  idag kl. 07.00 och varar till kl. 22.00.

Det är lite märkligt det här med SKAF och antikmässan, förut hade man t.o.m vernissage en timme tidigare än alla andra utställare. Man drog ett rep genom mässhallen för att skilja på SKAF:s montrar från de övriga. Ett arrangemang som fick mig att tänka på  apartheid, tack och lov har man slutat upp med de dumheterna.
Nu ser vi fram emot en trevlig och inspirerande mässa med massor av fina saker och förhoppningsvis ett och annat litet "fynd".
Vi kommer under dagen att publicera ett par blogginlägg från mässan. Titta gärna in lite då och nu för att se om något nytt har hänt här på bloggen. 
Klicka på etiketten Antik - Retro -Vintage Mässor, som finns ute i den högra marginalen, så hittar ni flera inlägg med bilder från mässan.           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar