Leta i den här bloggen

onsdag 6 juni 2012

Dagens Loppisinköp i Graninge

Idag har vi varit och handlat på Graninge Bruks nyaste loppistillskott. Lilla Loppan öppnar egentligen inte förrän midsommar. Men jag blev inbjuden på en liten förhandsvisning och kunde naturligtvis inte låta bli att handla lite grann. Tänk att det nu är 3 st. loppisar i lilla Graninge Bruk. Det har blivit ett riktigt antik och loppis centrum. Utbudet som loppisarna har tillsammans är enormt stort och håller hög kvalité. 

Som ni ser blev det lite blandat glas, porslin och teak. De 5  äggkopparna av Lisa Larsson och Orupglasen var roliga att hitta. De gröna glasen är från Rejmyre. Tekannan från Arabia. Siggy Stardust familjens linslus nr.1 ville också vara med på ett hörn.
Nu kommer det inte några fler blogginlägg på ett tag, jag ska studera den moderna sjukvården på nära håll. Hoppas att ni gör många fina loppisfynd och att ni har det  bra tills vi hörs igen.

5 kommentarer:

  1. Lycka Till med "studien"! Jag ska komma ned och kolla in utbudet hos Graninge Bruk när det blir semester så ... vi råkes.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det, studien ska nog gå bra. Du är så välkommen.

      Radera
  2. Fina fynd som vanligt :-) Hoppas att du inte blir borta allt för länge. Kommer att sakna dina inlägg. Studie? Hoppas att det inte har hänt dig något! Kram

    SvaraRadera
  3. är besticken till salu?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Besticken är till salu. Skicka mailadress så får Du uppgifter.

      Radera