Leta i den här bloggen

torsdag 8 augusti 2013

Att inreda med Loppisfynd

Idag blir det bilder från yngste sonens första lägenhet. Allt som ni ser på bilderna är andrahands fynd. Det mesta är inköpt på loppis, en del på auktion. Det går att inreda billigt om man vill, jag tycker att han har lyckats ganska bra.






12 kommentarer:

  1. mycket fint! Kanske fått lite inspiration från någon? :) kul att se!

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt! Tycker nog sonen har lyckats strålande bra! =)

    SvaraRadera
  3. Mycket fint! Han har lyckats bra med "less is more" , jag har börjat inse att det inte går att ha så mycket prylar som jag har, så på något sätt måste jag förändra här hemma... :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller med dig "less is more". Har kommit till den insikten att prylar stjäl energi. Ska börja med mottot " 1 pryl in 2 ut"

      Radera
  4. Stilrent och supersnyggt! :)

    SvaraRadera
  5. Härligt! Med med såna föräldrar kan han nog inte misslyckas. Den röda soffan känner jag igen :-)

    SvaraRadera
  6. Grabben har helt klart sinne för inredning. Men inte så konstigt om han har Olof-Ingvar som läromästare. O-I är en otroligt duktig inredare. Det finns ingen som gör så vackra mäss montrar som han gör. Lasse J.

    SvaraRadera
  7. Mycket läckert! Som hämtat från en inredningstidning. / Karin Andersson

    SvaraRadera
  8. Riktigt fint! Det är inte många tror jag som har en sån där snygg och stilren första lya. Så fina möbler! Speciellt skåpet på sista bilden!

    SvaraRadera
  9. Måste säga att sonen har lyckats otroligt bra! Suverän inredningsstil/smak. Jag kastar lystna "vill-ha" blickar på möbler och andra föremål. Min första lya var lååååångt ifrån så snyggt inredd.

    SvaraRadera