Leta i den här bloggen

måndag 15 juli 2013

Det är mycket nu.....

Det är lite glest med blogginlägg nu. Det händer så mycket så här års. Jag har jättemycket att visa på bloggen men hinner inte. Det har varit auktioner och loppisrundor i stort sett varje dag i en och en halv månads tid. Och inte nog med det, Olof spelar ju numera i ett blues/rockband och efter att han har legat i 40 graders feber en hel vecka äntrade han scenen i Dorotea/Lappland för ett 5-timmars gig!!

Från Dorotea bar det iväg hem för att sova i två timmar och sedan upp för att åka Helgum runt (årligt återkommande loppis). Ett 30-tal loppisar runt Helgumssjön. Fyndade vi? Ja, som alltid,  även i år hittade vi roliga saker. Efter att ha kört Helgum runt i ilfart med två bilar, åkte vi på auktion till Lövåsen. Där köpte vi en fantastisk antikvitet och mycket fina retrotextilier, mer om detta senare.

Borderland på scenen i Dorotea.4 kommentarer:

 1. Med spänning väntar jag på kommande inlägg! Jag anar mig till riktiga godbitar.
  Förresten, rätt musik kan ju verka som dundermedicin på orken! Man känner inte efter,,, ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt musik är som balsam för själen och rena föryngringsmedlet, gubben har hur mycket energi som helst nu för tiden.

   Radera
 2. Hej på Er ! Den där Antika antikviteten blir nog många nyfikna på.
  Förresten Just nu lyssnar jag på Annmarie på P1 i radion. Grattis till de. Finns ej bättre reklam, o Gunnar Bolin är ju underbar.
  Som sagt den där fantastiska antikviteten ser jag fram emot hälsar
  lars i Västerås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du lyssnade på Bolin i P1, men du döpte om mig i hastigheten. Den fantastiska antikviteten kommer jag att visa någon av de närmaste dagarna. / Ann-Kathrine

   Radera