Leta i den här bloggen

söndag 28 april 2013

Stöldgods återfanns på Erikshjälpen i Kramfors

Två gånger på två veckor råkade Daniel Gradin ut för inbrott i sin butik Pangea i centrala Kramfors.  Bland annat tillgreps silversmycken av hög kvalité. Polisen har inte tagit fast någon för inbrotten. I veckan som var blev Daniel uppringd av en bekant som sett några av hans stulna silversmycken till salu hos Erikshjälpen i Kramfors. En stilla undran, hur har silversmyckena hamnat hos Erikshjälpen? Det borde inte saknas spaningsuppslag för polisen i alla fall. Erikshjälpen borde ju veta hur man kommit över dessa smycken. Noteras bör att de var till salu för en bråkdel av silvervärdet. Daniel fick tillbaka en del av det stulna silvret då han tillsammans med polisen besökte Erikshjälpen.


1 kommentar:

  1. Alltså Erikhjälpen borde ju fatta misstankar när silversmycken kommer in på inlämning eller?
    Sånt finns ju inte på sådana ställen i normala fall..
    Och säljer dom silver till sånt värde så är dom ju rent utsagt tokiga..för då får dom ju inte någon logik i hjälpverksamheten att samla in pengar.
    Mycket konstigt...och Erikhjälpen borde ifrågasätta om en person vill lämna in smycken..och dom kan ju knappast betalt för dom utan fått dom......så vinsten blir ju nästan noll i slutändan utom för Daniel som fick tillbaka några smycken.

    SvaraRadera