Leta i den här bloggen

söndag 21 april 2013

BORDERLAND




Det här är vårt nya projekt och anledningen till att blogginläggen är så få. Tiden räcker inte riktigt till. Men jag lovar att det ska bli bot och bättring på den fronten. Jag har inte övergett den antika världen och inte retrovärlden för den delen heller. Så ha lite tålamod.

BORDERLAND är bandets namn. Det är ett band som rör sig i gränstrakterna mellan blues och rock. Det låter riktigt bra även om jag kanske är något partisk. Det är rutinerade musiker ni ser på bilden här ovan. Woodie längs till vänster är basist kommer från London. Han har spelat blues/rock där i 20-års tid. Olof  spelar gitarr i alla dess former, akustisk, el, dobro, lapsteel, slide m.m. Isabelle är  sångfågeln i gänget och har en riktigt bra pipa. Anders längst till höger är en trummis som har spelat på heltid i många år.

Bandet ska in i studion i mitten på maj, en festivalspelning är bokad i sommar. Är det någon som vill boka en spelning så är det bara att ni hör av er.

1 kommentar:

  1. Jag vet precis hur det är att försöka hinna med allting och dessutom blogga. Men det här är väl en anledning god som någon.

    SvaraRadera