Leta i den här bloggen

lördag 6 oktober 2012

Åfors och Bauhaus

Det är väl ingen hemlighet för er som läser bloggen att jag gillar glas. Jag har köpt några trevliga gröna dricksglas från Åfors av Anna Sandberg som har bloggen Retrolux. Jag köpte dem i början av sommaren, men fick hem dem i förra veckan. Den långa leveranstiden beror helt på mig, jag hade tänkt hämta, men så blev det inte. Anna fick till slut skicka glasen. Jag har aldrig fått ett paket med glas eller porslin som har varit så välpackat. Dubbla kartonger, bubbelplast och tidningspapper. Ett riktigt skolexempel på hur man ska packa. Så här i efterhand så borde jag ha fotograferat när jag packade upp, för att visa hur det ska se ut när man ska skicka glas. Det är tyvärr många som brister i konsten att packa, och av den anledningen drar jag mig för att köpa just glas och porslin via internet. Tack Anna för fint förpackade glas!

Den här fina tekoppen från Bauhaus köpte jag idag hos grannen (Graninge Bruks Antik). Är det någon som har några tekoppar av den här modellen till salu får ni gärna höra av er. Glaset är super tunt och de är mycket goda att dricka ur.

1 kommentar:

  1. Som sagt, jag ser det som min mission att packa väl. Än så länge har ingen köpare fått en trasig vara från mig. Hoppas att det förblir så, om det skulle hända så hoppas jag att det i så fall beror på att fraktbolaget kört över paketet med trucken. :) Fint det blev med alla glasen på rad.

    SvaraRadera