Leta i den här bloggen

onsdag 3 juli 2013

Magasin Mix Vilhelmina.

Magasin Mix i Vilhelmina har ett riktigt trevligt retrosortiment, priserna är humana. Vilket innebär att det går att fynda. Vi har besökt denna butik förut så det var en självklarhet att vi även denna gång gjorde ett besök, när vi passerade Vilhelmina. Man får alltid ett vänligt bemötande.

Det där med vänligt bemötande är inte en självklarhet  på alla loppisar i Vilhelmina. Vid utfarten till Vilhelmina körde vi in då vi såg en loppiskylt, det stod varken öppet eller stängt ute vid vägen. Loppisnörd som man är kör man in där det står loppis. Jag hann bara ta ett steg utanför bilen innan jag hörde en irriterad röst som skrek: "jag stänger ju kl. 5" Klockan var 5 minuter över 5. Det lär dröja innan jag gör ett nytt försök i den butiken. Tänk hur viktigt det är med bemötande. Jag kan förstå att man vill hem när man stänger för dagen, men man kan väl i alla fall bemöda sig om att vara trevlig när man framför budskapet. Jag tycker att det är det minsta man kan begära när inte har sina öppetider vid vägen.

Nu tillbaka till trevliga Magasin Mix, här är några bilder på retroföremål från butiken. Länk till Magasin Mix

Det här trevliga arrangemanget är vad man möts av när man kommer in i butiken.

Vas från Elme glasbruk "Peacock".

Stig Lindbergs "Reptil" och "Veckla", Gustavsberg.

En trevlig papperskorg från IRA.
5 kommentarer:

 1. Jag skäms! Vi är så ofta i Dorotea men har inte kommit oss till Magasin Mix. Ska skärpa mig!!

  SvaraRadera
 2. Ser spännade ut. Ska dit upp och jaga till hösten. Då ska jag absolut göra ett besök på Magasin Mix. Lasse J.

  SvaraRadera
 3. Bemötande är verkligen viktigt. Hur ska förbipasserande som ser en loppis skylt utan öppettider kunna veta öppettiderna, och är det inte för just dessa man har en skylt vid vägen, de som inte känner till butiken(och alltså inte heller öppettiderna. Den där butiken klarar sig utan kunder tydligen!
  Men magasin mix ser inbjudande ut! :)

  SvaraRadera
 4. Vilhelminabo7 juli 2013 00:15

  Kärringen som äger den andra loppisen är en riktigt surhagga..tyvärr, man drar sig för att gå in dit.
  Men Magasin Mix är toppen! :)

  SvaraRadera
 5. Flitig besökare på Magasin mix. Alltid nåt nytt att se och mycket snyggt presenterat, tex genom dukning av porslin, stolar, och lampa ovanför. Allt är rent och snyggt och luktar gott.

  Besöker också den andra loppisen, som kanske har mer möbler och större grejer. Mycket bra även där. Otur hade ni, den dagen.

  SvaraRadera