Leta i den här bloggen

söndag 22 juli 2012

Loppis fynd - Hos Pingstkyrkan i Kramfors

Lördag morgon kl. 9 slog portarna upp på Pingstkyrkans loppis i Kramfors. Det var en trevlig välordnad loppis, med mycket bra saker. Redan innan man öppnade var det en lång kö av loppis entusiaster. Vi hann plocka åt oss några godbitar innan det var så fullt i lokalen att man knappt kunde röra sig. Man har även öppet idag, och några dagar in i nästa vecka, och säljer då kvarvarande saker till halva priset. Det är lätt att hitta dit, Pingstkyrkan ligger på samma gata som rececentrum i Kramfors. Vi ser redan fram emot nästa års loppis och ska då, precis som nu, stå på första parkett.
Hittade ett fint tyg från Marimekko, design Maija Isola, 1964

3 st. ytterfoder från Italienska Bitossi, Rimini Blu heter serien som designats av Aldo Londi. Dessa  + lite annat smått och gott fick följa med hem.
Öppet 17-19 Måndag-Onsdag

1 kommentar:

  1. Jättekul att ni kom, och ännu roligare att ni hittade en del användbara saker som kompletterar ert underbara sortiment! Vi kör med sporadiska öppettider under veckan. Jag börjar jobba igen men försöker stå där kl 17-19 ca måndag tisdag o onsdag så får vi se sedan. Det finns rätt mycket kvar än och nu säljer vi allt till halva priset.
    Göran

    SvaraRadera