Leta i den här bloggen

torsdag 5 april 2012

Glad Påsk önskar S:t Olof

Glad Påsk önskar vi alla läsare. Vi tar nu bloggledigt några dagar. S:t Olofs Antik & Graninge Bruk Antik har påsköppet. Öppettider t.o.m. Annandagpåsk 10-16

9 kommentarer:

  1. glad påsk på er, tack för trevlig läsning! graninge bruk missade jag tyvärr när jag besökte ångermanland i somras, kanske bär det av åt det hållet igen så då hoppas jag på att kunna besöka det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för påskhälsningen! Du är välkommen på besök. Det är bara att du hör av dig så går det alltid att ordna så att det är öppet, även om det är på s.k obekväm tid.

      Radera
  2. Tja :) skönt att se att ni öppnar loppisen/antikaffären i helgen. Hoppas ni tjänar mycket pengar på det ni gör för ni har mycket fina grejer och stor variation

    SvaraRadera
  3. Vilket vackert påskstilleben, mycket fint! Glad påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de fina orden. Du hade själv riktigt trevliga påskbilder, har just varit inne på din blogg.

      Radera
  4. Men va Kul att finns här ! Det var en överraskning. Fick veta det genom Nicklas antikmonologen. men jag trodde att det var barock som gällde. Grattis Olov till ett Grymt skåp ! Om allt stämmer är det en Rysare. Försökte ringa er men kom ej fram. Hur som helst, det skall bli jättekuul att följa Er här.
    Vänliga häls
    Lars I Västerås

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du har hittat igen oss på webben. Hoppas att allt är väl i Västerås och att du gör många fina fynd nu när antikmarknaden viker.

      Radera
  5. Hej glad påsk och tack för mycket trevlig läsning på er blogg,vi hörs och syns mvh lars x

    SvaraRadera
  6. Hoppas påsken var toppen!

    SvaraRadera