Leta i den här bloggen

onsdag 5 december 2012

Barnebys gör skillnad...

Jag brukar ibland skriva om vad som händer i auktionsvärlden, för det mesta så har det från min sida varit klagomål. Idag skriver jag om något som är riktigt bra. Barnebys auktionssajt gör skillnad. Om man som jag är "auktionsnörd", är den enormt tidsbesparande. Massor med bra auktioner på ett och samma ställe. Sidan är överskådlig och lätt att navigera.

Det är lite drygt ett år sedan Barnebys lanserades  i Sverige. Under våren 2012 expanderade verksamheten till övriga länder i Skandinavien, i dagarna står de inför en lansering även i England. Man kan nog säga att Barnebys har ritat om Nordens auktionskarta. Jag har genom Barnebys hittat till auktionshus som jag inte hade en aning om existerade. Tillgänglighet och möjligheten att ta del av vad som händer i auktionsvärlden har förändrats. Det tackar jag Barnebys för. Då auktionsutbudet numera är så stort så ökar möjligheterna att göra riktigt bra fynd, det finns alltid föremål som "trillar igenom".


På bilden personerna bakom Barnebys: Christopher Ferreira, Christopher Barnekow och Pontus Silverstolpe.

Länk till Barnebys.
Barnebys finns även på Facebook

3 kommentarer:

  1. Tack för informationen. nu vet jag vilken auktionssajt jag ska vända mig till.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, som gammal antikhandlare är jag konservativ och har svårt att ta till mig nymodigheter, detta verkar vara kanonbra. Lasse J.

    SvaraRadera
  3. Håll till godo, Barnebys är riktigt bra. Jag sökte auktioner via antiknätet förut, men det här är mycket enklare.

    SvaraRadera