Leta i den här bloggen

fredag 20 februari 2015

Antikmässan i Brösarp - oförvanskade antikviteter!

Vill ni besöka en riktigt bra antikmässa, där antikviteterna inte har kundanpassats efter dagens mode, då är Antikmässan i Brösarp något för Er. 



 Bilderna är från Brösarps Antikmässa tidigare år.



Antikmässan i Brösarp har utvecklats till en internationellt känd kvalitetsmässa som placerat den lilla byn Brösarp på världskartan. Brösarp har blivit knutpunkten för alla som är intresserade av genuina antikviteter av hög kvalitet. I mässans fokus finns antikviteter i originalskick och kulturhistoriskt intressanta föremål.

Länk till Brösarpsmässan:
Brösarpsmässan

2 kommentarer:

  1. Välkomna alla till mässan i Brösarp! Här löper köparen ingen risk att inhandla ett objekt som är "patinerat" eller "kundanpassat". Skulle detta slag av objekt plockas fram v id uppackningen så blir det inom någon timme bortplockat från mässan, och utställaren löper en överhängande risk att inte vara välkommen nästa år. Jag tror till och med att mässgeneralerna personligen kan garantera utställarnas objekt som helt genuina vid mässans öppnande. Så olikt Nordens största och s.k. jurybedömda "antikmässa" i Älvsjö/Stockholm!

    SvaraRadera
  2. Härligt! Låter jättebra. Inte som Älvsjö alltså, Hoppas den mässan avvecklas snarast!!! Önskar jag kunde komma till Brösarp.

    SvaraRadera